Restauratérka roku

RESTAURATÉREM ROKU 2013  se stala Věra Bauerová

Majitelka Restaurace Pamplona Libochovice se svým týmem získala prestižní ocenění:

Za dlouholeté působení v oboru a osobní provozování vlastní restaurace s kvalitní gastronomií a službami, ocenila AHR ČR majitelku restaurace PAMPLONA v Libochovicích Věru Bauerovou oceněním RESTAURATÉR ROKU 2013.

Foto: Kryštof Sobotka

Toto prestižní ocenění asociace uděluje každoročně nominovaným kandidátům z celé ČR. 

Udělení tohoto ocenění předchází nominace několika představitelů AHR ČR. Po nominaci následuje návštěva provozu prezidentem AHR Ing. Václavem Stárkem a viceprezidentem pro gastronomickou sekci panem Lukášem Limprechtem, kteří následně rozhodnou o vítězi z řad nominantů.

 

Libor Vávra: vrchní sládek pivovaru Staropramen

Paní Věra Bauerová se svým týmem patří do nevelké skupiny gastronomů, kteří jsou aktivní, mají chuť se stále vzdělávat, umí inicializovat změny a jsou připraveni a schopni je realizovat. I díky vlastní sebereflexi a úctě ke gastronomickému řemeslu zvládla úspěšně náročný projekt, jehož cílem bylo z Restaurace Pamplona vybudovat  gastronomickou provozovnu se zážitkovou gastronomií jak pro všední den, tak pro výjimečné příležitosti.  

 

Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR)

je profesní nezisková organizace, jejímž hlavním cílem je podpora podnikatelů v oboru hotelnictví a gastronomie. Členy asociace jsou majitelé a provozovatelé ubytovacích a gastronomických zařízení z celé republiky, pro které tato organizace zajišťuje pravidelný servis a poradenství. AHR ČR  je členem evropské konfederace asociací hotelů a restaurací -  HOTREC a zastupuje zároveň zájmy svých členů i na evropské úrovni. Krajské sekce AHR ČR spolupracují se samosprávou na propagaci a rozvoji cestovního ruchu v krajích a marketingové podpoře svých členů. AHR ČR pomáhá svým členům lépe se orientovat na trhu, být připraven na nová legislativní opatření a možnost ovlivňovat dění v oboru.